Условия за връщане на закупен продукт

Условия за връщане: Клентът има право да върне закупената стока в рамките на законо установеният срок от 14 дни,само ако са я склучели от разтояние.Това са възможностите за отказ от покупка,предвидени в Закона за защита на потребителите,който е хармонизиран с Европейското законодателство в тази област. Разходите по връщане на закупен продукт от OK-GSM.COM са изцяло за сметка на клиента , като той трябва да върне стоката във вид в която е получена.Към нея трябва да бъдат приложени следните документи-касов бон,гаранционна карта ако такава e издадена и фактура.

Клиента трябва правилно да е попълнил електрония формат за рекламации , където трябва да се опоменат следните неща.  

Рекламации

Моля попълнете формата долу, за да изискате номер за рекламиция.

Информация за поръчка

* Име:
 

* Фамилия:
 

* E-Mail:
 

* Телефон:
 
 
* Номер на поръчка:
 

Поръчано на:
 

Информация за продукт & Причина за връщане на стоката

* Име на продукт:
 
* Продуктов код:
 
Количество:
 Причина за връщане:
Опаковката е разпечатана:


Дефектно или други детайли:
Въведете кода от опаковката:
 
При рекламации от страна на клиента по следните причини:несъответствие на стока която не отговаря на поръчаната, повредена  или дефектна се възтановява в рамкте на 7 работни дни.Онлайн магазин OK-GSM.COM приема рекламации и във физическият  магазин в гр.Варна Кооперативен Пазар ул.Д-р Пискюлиев обект 120-121.След получения  имейл или телефоно обаждане от ваша страна,  наш сътрудник ще се свърже на посочения адрес от вас.Срок по  възтановяване на сума на закупен и върнат продукт е в рамките от 7 до 30 работни дни. Рекламации на стока и разтрогване на двустрания договора за покупко продажба преди стоката да е получена от клиента  е възможно като потребителя приложи следното приложение.
  • Приложение N6 от ЗЗП към чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4 

Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора:

 (попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора)

 – До (името на търговеца, неговият географски адрес и когато е приложимо, номерът на факса му и електронният му адрес се попълват от търговеца):

– С настоящото уведомявам/уведомяваме*, че се отказвам/отказваме* от сключения от мен/нас* договор за покупка на следните стоки*/за предоставяне на следната услуга*

– Поръчано на*/получено на*

– Име на потребителя/ите

– Адрес на потребителя/ите

– Подпис на потребителя/ите (само в случай, че настоящият формуляр е на хартия)

– Дата

 

Изтегли формуляр...

OK-GSM.COM © 2019.
paymethods