Информация за доставка

  • Ако сте от друг град или по малко населено място, ще ви изпратим продуктите с избран от вас куриер, веднага след поръчката в рамките на 3 работни дни. Плащането става на куриера при доставката след като отворите и видите пратката и нейното съдържание. Стойността на доставката се изчислява според тарифните планове на куриерските фирми(Еконт, Спиди и Рапидо). Определяща стойността на доставката е цената на продукта заради таксата наложен платеж която събира куриера. Пример: Доставка до гр. Пловдив до офис на куриер за телефон на стойност от 200лв. Доставка до офиса струва-3 лв+Наложения платеж, който е 1.2% от стойността на телефона, в случая-(2.40лв) или всичко=5.40лв. Доставката до всички офиси в България е на стойност 3 лв.
  • Доставката с куриерска фирма до адрес, значително оскъпява цената на услугата.Доставка на териториятя на гр.Варна е безплатна.
  • Всички цени в сайта са крайни, обявени са в български лева и са валидни само и единствено в момента на публикуването им. Магазин OK-GSM.COM си запазва правото да променя цените по всяко време съобразно влиянието на факторите който определят тяхната промяна.
  • При закупуване на продукт от онлайн магазина се издава гаранция от OK-GSM.COM
  • Цените на всички продукти, аксесоари и телефони в сайта са крайни с включен ДДС, при покупка се издава касова бележка, при желание от страна на клиента и  фактура.
  • Цените на стоките не се променят, независимо дали ще поръчате продукта онлайн, или ще дойдете да го вземете на място в нашия магазин.
OK-GSM.COM © 2019.
paymethods